Terminliste

VUSK

Turneringer for barn og ungdom:

Ganske ofte arrangeres det sjakkturneringer for barn i nærheten av Oslo. Hvis man lyst til å bli med, er det bare å ta turen! Det verste som kan skje er at man taper noen sjakkpartier, og det er jo ingen krise. Dessuten er det nesten alltid slik at alle får premie.

 

Mange av turneringene inngår i noe som kalles "Barnas Grand Prix"-turneringer (BGP). Hver gang man deltar i en BGP-turnering samler man BGP-poeng. Man får minst fem sammenlagtpoeng for hver turnering man deltar i. Hvis man klarer å samle minst 25 poeng i løpet av ett år (dvs delta på minst fem turneringer), vinner man sammenlagtpremie fra Ungdommens Sjakkforbund! På Ungdommens Sjakkforbunds BGP-sider kan du lese mer om BGP, og blant annet sjekke hvor mange BGP-poeng du har!

 

Sjekk turneringer på USF sin nettside Her kan du finne mange aktuelle sjakkturneringer. Noen er ganske nærme, mens andre må du reise litt lengre til.

 

Når du skal være med på en sjakk turnering, er det bare å melde seg på gjennom en link på turneringens nettside.Ofte fører denne linken til et program som heter "turneringsservice" som de ansvarlige for turneringen benytter.

 

Har du lyst til å dra på turnering litt lenger unna? Spør på treningen om det er flere som har lyst eller si i fra til treneren, så kan treneren undersøke om flere har lyst. Kanskje kan man kjøre og dra på turnering sammen med andre sjakk venner? Da blir det jo litt ekstra gøy også:-)

 

VSK

Terminlisten for perioden:

 

Oktober

•4. og 11.oktober: Vanlige spillekvelder.

•18.oktober: 1.runde i klubbmesterskap

•25.oktober: Utsatt parti + vanlig spillekveld

•30.oktober: 1.helg Seriesjakken Østlandsserien

 

November

•1.november: 2.runde i klubbmesterskapet

•8.november: Utsatt parti + spillekveld

•15.november: 3.runde i klubbmesterskapet

•22.november: Utsatt parti + spillekveld

•29.november: 4.runde i klubbmesterskapet

 

Copyright @ All Rights Reserved

DAVID NICHOLAS

 

Consectetuer tempus it ipsum gravida diam nibh aenean quisque dolor eget at leo nulla ipsum nisl wisi sed.

Recent Presentation

Lorem Ipsum

Elit sed dignissim sit felis leo sem morbi suspendisse volutpat est varius eligendi fusce suspendisse aliquet in lectus dolor maecenas pede mi at vulputate.

mail@demolink.org